Nieuws

Leergang LVB

De Leergang LVB van Bureau Verde en Connect – Zorg voor verbinding is nu ook online beschikbaar.

In onze online-versie is, net al in de fysieke versie, veel ruimte voor actieve deelname. We besteden aandacht aan de interactie met én de uitwisseling tussen deelnemers. Meer uitleg en informatie over de Leergang LVB vind je op onze flyer.

Onlangs hebben we een interim-opdracht aanvaard bij Sint Jozefoord. Deze zorginstelling biedt wonen, welzijn en zorg aan ouderen met een zorgvraag in Nuland en nabije omgeving en zorgt voor een thuis vanuit een eigen traditie met wortels in het katholieke geloof. Vanuit dit kader biedt Sint Jozefoord goede zorg en ondersteuning aan religieuzen, geassocieerden en niet-religieuzen.

Leergang LVB Daelzicht

In samenwerking met ‘Connect Zorg-voor-verbinding’ verzorgen we de Leergang LVB voor een aantal teams van Daelzicht in Heel en omgeving. De leergang bevat meerdere modules die kennis en praktijk op interactieve wijze aan elkaar verbinden, in combinatie met persoonlijke Eqi-leerdoelen.

(Lees meer over Expeditie LVB à klik hier)

Ons teamontwikkelingsprogramma ‘Gaan waarvoor we Staan’

Er is een aanhoudende belangstelling voor het door ons ontwikkelde teamontwikkelingsprogramma  ‘Gaan waarvoor we Staan!’ (Lees meer over ‘Gaan waarvoor we Staan!’)

Bureau Verde biedt EQ-i 2.0

Als aanvulling op de dienstverlening van Bureau Verde is EQ-i 2.0 beschikbaar. Een beproefd instrument dat emotionele intelligentie meet en dat bijdraagt aan betrouwbare werving, selectie en ontwikkeling van medewerkers. (Lees meer over EQ-i 2.0)