Team- en organisatieontwikkeling

Van transitie tot en met transformatie

Heb je behoefte aan een frisse blik op je processen of wil je de kwaliteiten van je professionals verder verbeteren? Of sta je voor cultuurveranderende uitdagingen, waarbij het gaat om een volledig transitie- en transformatietraject? Als specialist op het gebied van veranderprocessen en competentieontwikkeling ondersteunen we jou bij deze complexe vraagstukken. Dat doen we vanuit een praktische en resultaatgerichte aanpak die bij jou past. We werken met name voor opdrachtgevers in zorg en welzijn.

De betekenis

Transitie en transformatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Transitie gaat over het (her)inrichten van je organisatie op functie- en procedureniveau. Om te zorgen dat zorg en welzijn kunnen voldoen aan toekomstige uitdagingen. Na transitie volgt transformatie. In deze fase staat de borging van overtuigingen en ideeën binnen en buiten de organisatie centraal. Ook gaat transformatie over het bijdragen aan én het ontwikkelen van de nodige competenties van alle betrokkenen.

Veranderprocessen

Van de tijdelijke vervanging of aanstelling van een manager tot het realiseren van blijvende verandering binnen je organisatie. Vanuit onze jarenlange managementervaring ondersteunen we je met een objectieve blik en vanuit oprechte betrokkenheid. Dat doen we als interim- of projectmanager. Samen met jou komen we tot doelgerichte en zorgvuldig besproken acties.

Competentieontwikkeling

Als professional leer en ontwikkel je het beste rondom je eigen werkplek. Daarom bieden we training, coaching en opleidingsadvies in de breedste zin van het woord. We gebruiken bewezen en onderbouwde programma’s en methodes. Zo dragen we bij aan de ontwikkeling van competenties die jij en je professionals nodig hebben om jullie vak optimaal uit te oefenen.

Wil je weten hoe we jou kunnen ondersteunen of ben je benieuwd naar onze werkwijze? Wij vertellen je graag meer.